EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Otevírací doba


Najdete nás na mapy.cz

Kotlíková polévka s červeným vínem

Ingredience:

  • 500g hovězího péra
  • 100g prorostlé slaniny
  • 200g cibule
  • 200g mrkve
  • 4 lžíce nasekané petrželky
  • 2 lžíce oleje
  • 2 paprikové lusky
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 bobkový list
  • 1/2 l masového vývaru
  • 1/4 l červeného vína

 

 

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, slaninu na kostičky. Oloupeme cibuli a nakrájíme na plátky. Ve větším hrnci rozpálíme olej a slaninu, přidáme maso a za častého míchání osmahneme. Přidáme cibuli a opečeme dozlatova. Poté přilijeme víno a vývar. Oloupaný česnek nasekáme a přidáme do hrnce současně s bobkovým listem a tymiánem. Osolíme, přikryjeme a necháme vařit. Omytou a oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka a dáme vařit na posledních cca 30 minut. Očištěné paprikové lusky nakrájíme na nudličky a přidáme do hrnce na cca posledních 10 minut.

Hotovou polévku dochutíme solí a posypeme petrželkou. Vhodná příloha jsou těstoviny, rýže nebo chleba.

 

Dobrou chuť.

Diskuze k receptu Kotlíková polévka s červeným vínem

Titulek *
Jméno *
Zpráva *
Bezpečnostní kód * Kontrolní obrázekNačíst nový bezpečnostní kód
   
 

 

Powered by Phoca Guestbook

 

Zpět na seznam receptů

Novinka v nabídce

Možnost zakoupení chladících zařízení značky LINDR za výhodnější ceny než od výrobce !!

Zavolejte nám

Info

V naší prodejně můžete pohodlně zaplatit bezhotovostní bezkontaktní kartou

Platební karty

Podkrkonošská uzenina Bělá

Svijanská nápojka doporučuje uzeninu z Bělé