EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Otevírací doba


Najdete nás na mapy.cz

Ožralé kuře

 

Ingredience:

  • jedno celé kuře
  • jedna plechovka černého piva 0,5l

 

Na marinádu:

  • 4 stroužky nasekaného českého česneku
  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce sojové omáčky
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžíce vinného octa
  • 1 lžička chilli
  • 1 lžička sladkokyselé chilli omáčky (kdo má rád pálivější)
  • sůl

 

Postup přípravy:

V pánvi smísíme a prohřejeme ingredience na marinádu. Otevřeme plechovku a napijeme se piva a potom omyté kuře marinádou potřeme. Necháme minimálně hodinu marinovat. Pokud jsme z plechovky upili cca 1dcl, tak je to akorát. Nožem uděláme do víčka plechovky ještě dvě díry. Plechovku obtočíme pečícím papírem a dáme ho i pod ní a postavíme na plech. Vezmeme kuře a posadíme ho na plechovku s pivem.

Nyní vložíme plech i s kuřetem do trouby a pečeme při 180 °C. Pečeme dozlatova.

Po dopečení vyndáme kuře z trouby a papírovými utěrkami ho zvedneme, plechovka sama vypadne.

Dobrou chuť

 Diskuze k receptu Ožralé kuře

Titulek *
Jméno *
Zpráva *
Bezpečnostní kód * Kontrolní obrázekNačíst nový bezpečnostní kód
   
 

 

Powered by Phoca Guestbook

 

Zpět na seznam receptů

Novinka v nabídce

Možnost zakoupení chladících zařízení značky LINDR za výhodnější ceny než od výrobce !!

Zavolejte nám

Info

V naší prodejně můžete pohodlně zaplatit bezhotovostní bezkontaktní kartou

Platební karty

Podkrkonošská uzenina Bělá

Svijanská nápojka doporučuje uzeninu z Bělé